El mercat de productes ecològics de Llíria es consolida i tindrà dues dates fixes mensualment

mercado ecológico lliria

El primer i el tercer dissabte de cada mes junt a la plaça Partidors de 9 a 13.30 hores

Després de l’experiència pilot posada en marxa este estiu de la mostra agroalimentària de Llíria, i en vista de l’èxit d’acceptació que ha tingut, este esdeveniment es consolida en el calendari de la capital del Camp de Túria. Així, l’Ajuntament ha decidit celebrar este mercat el primer i el tercer dissabte de cada mes.

Les persones que ho visiten podran adquirir productes ecològics, de proximitat i de temporada. En la mostra podran trobar cerveses i vins artesans; verdures, fruites i hortalisses de temporada; oli artesà i olis aromatitzats; mel i melmelades; paté vegetals; sabons ecològics; i molts més productes.

Les regidories d’Agricultura i de Comerç, i amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, van promoure esta iniciativa el mes de juliol passat amb la finalitat de fomentar una agricultura i un comerç sostenible.

La regidora d’Agricultura, Consuelo Morató, ha manifestat la seua satisfacció “pel gran acolliment que ha tingut este mercat integrador de les activitats del món rural de la zona. Això ens ha animat a establir un calendari fix, per a continuar fomentant a la nostra població un consum responsable i sostenible, amb una conscienciació dels avantatges de triar els productes de proximitat i de temporada, i els beneficis mediambientals que això comporta”.

cartel mercado lliria

A més, este esdeveniment ajuda a dinamitzar el comerç local amb un oferta complementària d’activitats que veïns i visitants poden trobar a Llíria.

D’esta manera, la pròxima cita de la mostra agroalimentària serà el dissabte 19 de setembre. El mercat se situa al carrer Metge Vicent Portolés i estarà obert en cada jornada de 9 a 13.30 hores. Igualment, cal recordar que es desenvolupa amb les actuals mesures de seguretat sanitària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà