La Primitiva celebra l’aniversari de la inauguració del seu teatre

La Banda de Llíria va oferir dissabte el primer concert de l’era Covid

El Clarín va celebrar el LXIX aniversari de la inauguració del seu teatre, amb un concert de la Banda Primitiva de Llíria, el passat 12 de setembre. Sis mesos després de la seua última actuació, la bicentenària agrupació va oferir el primer concert de l’era Covid.

L’acte es va realitzar amb totes les mesures de seguretat i distància. Este motiu va provocar una reducció en l’aforament del públic, amb un màxim de 230 persones, i també del nombre d’integrants de la banda, que va ser de 45 músics per tal de garantir la distància interpersonal d’1.5 metres.

Tanmateix el Clarín, baix la batuta del director titular Javier Enguídanos Morató, va interpretar un concert, que es va emportar la ovació del públic assistent. Un programa pensat per l’ocasió i que va servir de preparació per al Concert de les Bandes de Llíria, que se celebrarà aquest dissabte 19.

“Ha sigut un concert molt especial per a tota la família clarinera, que ens hem pogut reunir de nou, sis mesos després, per escoltar la música de la nostra banda” ha afirmat el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez. “A pesar de tots els impediments, el Clarín seguix fent història. Ja són més de 200 anys de la millor música”.

Abans del concert, el president i la Clarinera Major, Esther Gasent, van oferir la tradicional ofrena de flors al monument en record del Pare Antoni, franciscà que va fundar la Banda Primitiva de Llíria, l’any 1819.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà