L’Ajuntament invertirà 74.000 euros en la reparació del Camí de Les Mallaes

L’Ajuntament de Llíria ha anunciat que invertirà 74.000 euros en la reparació del camí municipal ‘Les Mallaes’, després d’haver rebut una ajuda econòmica de 50.000 euros de la Diputació de València. Dos terceres parts del cost total d’esta actuació provenen de la Diputació de València.

José García

Esta actuació s’executarà perquè el camí de Les Mallaes ha patit danys causats en els últims temps, durant els treballs d’extinció. La via comunica la carretera de Llíria a Pedralba (CV-376) amb els paratges de Corral de Pablo i La Canyada Marró, zones que es varen vore afectades per l’incendi forestal del passat estiu.

El trànsit intensiu de vehicles pesats que ha suportat als últims temps, mentre s’escometien feines d’extinció i vigilància del foc, juntament amb les pluges posteriors, han provocat un deteriorament de l’asfaltat, deixant el camí en condicions perilloses per a la circulació de vehicles agrícoles. Segons ha manifestat l’alcalde edetà, el popular Manuel Izquierdo, “es fa necessària una actuació de reparació amb la finalitat d’evitar possibles danys als seus usuaris”.

D’altra banda, el València Club de Futbol lliurarà a l’Ajuntament de Llíria un donatiu de més de 3.200 euros, provinent de la recaptació obtinguda després de la disputa de l’últim Trofeu Taronja, en un partit que va anar a benefici dels municipis afectats pels incendis d’Andilla i Cortes de Pallars.

Izquierdo ha agraït, tant a la Diputació de València com al València CF, “la seua col•laboració amb el municipi de Llíria, que va patir les conseqüències dels incendis del passat estiu, i que ens permetrà efectuar treballs de reforestació i reparació de les zones danyades en el nostre terme”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà