Compromís demana destinar la partida municipal per a catàstrofes naturals com ajuda humanitària a Filipines

Desastre causat pel tifó
La Coalició Compromís per Llíria ha proposat utilitzar la partida que la capital edetana té assignada per a este tipus de catàstrofes naturals, dins els pressupostos municipals, per a destinar-la a pal·liar la situació d’extrema urgència que el tifó ‘Haiyan’ a causat a les Filipines. Una catàstrofe que s’ha cobrat la vida de quasi 2500 persones i que ha provocat innumerables desperfectes.

I.G.

Segons la regidora i portaveu econòmica d’aquesta formació política, Inma Riera, “les principals ONGs que operen a Espanya s’estan bolcant amb l’enviament d’ajuda humanitària per atendre als afectats pel tifó i estan posant al servei dels ciutadans i estaments públics diferents alternatives perquè aquests canalitzen a través d’ells la seua solidaritat i les aportacions que puguen realitzar”.

De fet, Riera apunta que l’Ajuntament de Llíria compta amb una partida pressupostària de 6.000 euros per a emergències humanitàries i ha instat al consistori a que s’articulen els mecanismes administratius necessaris per fer arribar aquesta ajuda perquè “la magnitud del succés requereix el seu ús”.

1 Comment
  1. me parece muy bien que se ayude a quien le haga falta pero creo que en estos momentos estamos para que nos ayuden a nosotros ,lo deverian gastar en el pueblo por ejemplo en la calle donde vivo que esta que da pena

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà