Les obres del nou IES Camp de Túria s’iniciaran abans de final d’any

Presentación IES Camp de Túria (2)

L’Ajuntament de Llíria presenta el projecte de 10 milions d’euros

L’Ajuntament de Llíria ha presentat hui el projecte del nou IES Camp de Túria en Mura, les obres del qual està previst que s’inicien en les pròximes setmanes amb l’objectiu de que el nou institut estiga llest per a l’inici del curs 2023-2024.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, el regidor d’Infraestructures Educatives, Paco García, així com representants de la comunitat educativa del centre.

El nou institut, que suposarà una inversió de 10 milions d’euros, comptarà amb un edifici de tres blocs i una superfície construïda de 8.700 m².

L’equipament estarà distribuït en tres blocs rectangulars i en dues plantes, on s’albergaran zones per a aules, seminaris, zones comunes, consergeria, lavabos, despatxos, biblioteca, cafeteria, patis exteriors, poliesportiu i pistes esportives a l’aire lliure.

IES Camp de Túria

La construcció d’esta infraestructura educativa, els treballs de la qual van ser adjudicats el passat estiu a l’empresa Bertolín SAU, s’executarà en una parcel·la d’uns 20.000 m² cedida per l’Ajuntament de Llíria.

L’alcalde Joanma Miguel ha indicat que este nou institut, finançat dins del Pla Edificant per la Conselleria d’Educació, «suposarà una de les inversions més importants en matèria educativa realitzades en la nostra població i ens permetrà comptar amb un nou equipament de Secundària i Batxillerat, ja que la construcció de l’últim institut en la localitat es va dur a terme fa més de tres dècades”.

L’edil d’Infraestructures Educatives, Paco García, ha destacat que la posada en marxa d’este projecte “suposa donar resposta a una de les reivindicacions de la població educativa més necessàries que existien a la nostra ciutat”.

A més, ha assenyalat que el nou IES Camp de Túria “comptarà amb un model d’eficiència energètica, més respectuós amb la naturalesa i el medi ambient”. D’esta manera, “les noves generacions que estudien en el centre podran fer-ho en unes instal·lacions molt més eficients, sostenibles, confortables i modernes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà