Liciten les obres de construcció del Palau de Justícia de Llíria per 17,2 milions

Palacio de Justicia Lliria

S’iniciaran abans de l’estiu amb un termini de 24 mesos

La Conselleria de Justícia, ha publicat en el portal de Contractació del Sector Públic de l’Estat la licitació de les obres d’execució dels nous jutjats de Llíria per un import de 17.276.267,30 euros.

Les empreses podran presentar ofertes fins al pròxim 22 de desembre ja que està previst que les obres s’inicien abans de l’estiu de 2022 amb un termini d’execució de 24 mesos.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha destacat que aquest tràmit “és un pas fonamental perquè, després de 15 anys, la capital del Camp del *Túria tinga una seu judicial funcional, sostenible i digna” com mereix un partit judicial que atén una població de 170.000 persones repartida en 41 municipis.

El nou Palacio de Justícia serà un edifici de més de 10.000 metres quadrats en sis plantes amb un aforament de 600 persones i amb comptarà amb dos soterranis i places d’aparcament.

“A més -ha explicat la consellera- serà un immoble energèticament sostenible, que estarà dotat dels més moderns sistemes d’il·luminació i climatització i que comptarà amb panells solars a la seua terrassa per al seu autoconsum gràcies a l’energia solar, similar al que ja tenim a la Ciutat de la Justícia de València i en la de Castelló”.

El nou palau de Justícia, que forma part del Pla d’Infraestructures Judicials de la Generalitat, se situarà en un solar de l’avinguda de Bétera i concentrarà els òrgans i serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents del municipi.

En la nova seu també se situarà l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte, un espai adequat per a l’Institut de Medicina Legal, la Unitat de Valoració Integral Forense, el gabinet psicosocial i una *cá

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà