Llíria presenta l’Agenda Municipal per la Igualtat 2022

Presentación Agenda Igualdad 1

La publicació incideix, en esta edició, en la perspectiva de gènere en l’esport

L’Ajuntament de Llíria ha donat a conéixer hui l’Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2022, que enguany gira al voltant del lema “Les dones sumem en diversitat esportiva, cultural, ètnica i social”, abordant especialment l’esport des de la perspectiva de gènere.

L’acte ha comptat amb la presència de la primera tinenta d’alcalde, Fina Torrijo, la periodista especialitza en violència de gènere i esport femení Paqui Méndez, la coordinadora de Serveis Socials Fina Navarro, i l’agent municipal d’Igualtat Sonia Soto.

Amb motiu de la recent celebració del Mundial d’Handbol femení a Llíria, esta edició vol servir per a donar visibilitat a les dones esportistes i sensibilitzar sobre els estereotips sexistes que encara estan molt presents en l’esport femení, per a deixar d’utilitzar-los.

L’agenda que edita l’Àrea d’Igualtat del Consistori edetà, compta amb les il·lustracions de la dissenyadora de Lina Vila i estan basades en la campanya municipal de cohesió i inclusió social ‘Llíria eres tu’, que té com a principal objectiu convertir la localitat en un entorn d’interculturalitat i fomentar la convivència ciutadana, on existisquen espais per a l’entesa entre persones que resideixen en ella, independentment de la seua procedència o trets culturals i de gènere.

Llíria és una ciutat plenament compromesa amb la igualtat en tots els seus àmbits i volem que les dones siguen realment un referent per a la joventut del nostre municipi, i en l’esport poden trobar també models a seguir, que estan al mateix nivell que els homes”, ha destacat la primera tinenta d’alcalde, Fina Torrijo.

“La sensibilització i l’educació són bàsiques per a aconseguir este compromís que tenim, fer una societat més justa, solidària, diversa i igualitària”, ha afegit.

L’Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2022 es distribuirà entre les associacions de dones de la localitat, organismes públics oficials d’àmbit social i el personal de l’Ajuntament de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà