Llíria cedirà terrenys per a la construcció d’un Espai Labora i un centre de dia

Mapa ubicación nuevos equipamientos

Aquests equipaments públics se situaran en el sector ST-1

L’Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió plenària la mutació demanial d’uns terrenys municipals en el sector ST-1, per a la ubicació en els mateixos d’un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors.

Els acords contemplen destinar 1.500 m² de la parcel·la a la construcció del centre del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, “amb la finalitat de poder ampliar l’actual oficina, que es troba també en aquesta zona, i poder prestar més serveis d’oportunitats laborals a la ciutadania”, ha explicat l’alcalde Joanma Miguel.

La resta de la parcel·la, amb una superfície de 3.862 m², se cedirà a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a acollir la construcció d’un centre de dia per a persones majors dins del Pla *Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials.

“La construcció del Espai Labora i del centre de dia per a persones majors en el ST-1, l’entrada de Llíria des de Benissanó, contribuirà a diversificar l’oferta de serveis públics en els diferents barris de la ciutat i revitalitzar aquesta zona”, ha assenyalat el primer edil.

D’aquesta manera, “fem també un pas més en el desenvolupament del Pla Convivint en la localitat, que contempla fins a quatre nous serveis, un centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, el centre de persones majors, un centre per a la salut mental i un Punt de Trobada Familiar”, ha destacat Joanma Miguel.

El Punt de Trobada Familiar va entrar en funcionament el mes de juliol passat en l’edifici Multiusos. El centre de dia i residència per a persones amb diversitat funcional se situarà en el Centre Cívic “El Prat”, mentre que el centre per a la salut mental se situarà en una planta baixa municipal de l’avinguda dels Furs.

Finalment, l’alcalde ha manifestat que aquestes infraestructures “serviran per a cobrir necessitats de caràcter social que atendran diferents col·lectius de la població, millorant la seua qualitat de vida”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà