Llíria cedirà terrenys per a la construcció d’un Espai Labora i un centre de dia

Mapa ubicación nuevos equipamientos

Aquests equipaments públics se situaran en el sector ST-1

L’Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió plenària la mutació demanial d’uns terrenys municipals en el sector ST-1, per a la ubicació en els mateixos d’un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors.

Els acords contemplen destinar 1.500 m² de la parcel·la a la construcció del centre del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, “amb la finalitat de poder ampliar l’actual oficina, que es troba també en aquesta zona, i poder prestar més serveis d’oportunitats laborals a la ciutadania”, ha explicat l’alcalde Joanma Miguel.

La resta de la parcel·la, amb una superfície de 3.862 m², se cedirà a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a acollir la construcció d’un centre de dia per a persones majors dins del Pla *Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials.

“La construcció del Espai Labora i del centre de dia per a persones majors en el ST-1, l’entrada de Llíria des de Benissanó, contribuirà a diversificar l’oferta de serveis públics en els diferents barris de la ciutat i revitalitzar aquesta zona”, ha assenyalat el primer edil.

D’aquesta manera, “fem també un pas més en el desenvolupament del Pla Convivint en la localitat, que contempla fins a quatre nous serveis, un centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, el centre de persones majors, un centre per a la salut mental i un Punt de Trobada Familiar”, ha destacat Joanma Miguel.

El Punt de Trobada Familiar va entrar en funcionament el mes de juliol passat en l’edifici Multiusos. El centre de dia i residència per a persones amb diversitat funcional se situarà en el Centre Cívic “El Prat”, mentre que el centre per a la salut mental se situarà en una planta baixa municipal de l’avinguda dels Furs.

Finalment, l’alcalde ha manifestat que aquestes infraestructures “serviran per a cobrir necessitats de caràcter social que atendran diferents col·lectius de la població, millorant la seua qualitat de vida”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.