Benaguasil ofereix wifi gratuït a través de la iniciativa WiFi4EU

Benaguasil wifi

La iniciativa ha permés instal·lar deu punts de xarxa en espais públics i zones d’oci

L’Ajuntament de Benaguasil ha finalitzat la instal·lació de deu punts d’accés a internet wifi gratuït en espais públics del municipi a través del programa europeu WiFi4EU.

Els edificis i les zones en les quals s’han instal·lat aquests punts d’accés són l’Avinguda de Montiel, la Plaça Major, la Biblioteca Municipal, l’Ajuntament i el Poliesportiu.

El regidor Stephane Soriano ha explicat que “amb aquesta iniciativa volem donar accés wifi gratuït a la ciutadania en les zones on existeix més concentració de persones. Això permetrà, per exemple, que els estudiants que utilitzen la biblioteca o la sala d’estudis gaudisquen de connexió a internet gratuïta i sense límit de temps. Així mateix la implantació d’aquesta xarxa wifi també serà de gran utilitat per als usuaris de les instal·lacions esportives i per a les persones que acudisquen a fer tràmits a l’Ajuntament”.

La implantació de la Wifi pública s’ha dut a terme amb el finançament de la Unió Europea, emmarcada dins del programa WiFi4EU, sent Benaguasil un dels 14 municipis de la Comunitat Valenciana que han aconseguit aquesta subvenció que “ens ajuda a avançar en matèria de modernització i digitalització”, ha assenyalat Soriano.

En concret, el programa cobreix els costos de l’equipament tecnològic i de la instal·lació dels equips wifi d’última generació per un valor de 15.000 euros, i l’Ajuntament assumeix les despeses de manteniment i connectivitat.

Per a utilitzar aquesta connexió s’ha d’accedir a través d’un dispositiu mòbil a la xarxa WiFi4EU, i una vegada registrat l’usuari ja pot navegar de manera gratuïta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà