Llíria habilita el Multiusos per a recollir material solidari per al poble d’Ucraïna

Llíria ayudas a Ucrania

El material i aliments no peribles es podran entregar, en l’edifici municipal, en horari de 8.00 a 21.00 hores

A partir del pròxim dilluns 7 de març, la ciutadania que desitge col·laborar, podrà portar material solidari al Centre Multiusos per a atendre les necessitats bàsiques i urgents del poble ucraïnés. L’Ajuntament de Llíria ha habilitat aquest punt de recollida per a coordinar des del municipi l’ajuda humanitària, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Generalitat.

El material i aliments no peribles es podran entregar, en l’edifici municipal, en horari de 8.00 a 21.00 hores. L’Ajuntament de Llíria també anima a les associacions i entitats locals al fet que duguen a terme accions de recollida entre els seus membres, perquè posteriorment siguen entregades en el punt centralitzat del Multiusos.

La FVMP i la Generalitat estan articulant, al costat del Consolat d’Ucraïna, la infraestructura i els canals logístics necessaris per a garantir l’adequada recollida i lliurament de les donacions efectuades per la ciutadania.

L’Ajuntament fa una anomenada a la solidaritat als veïns i veïnes Llíria perquè col·laboren en aquesta iniciativa i així oferir tot el nostre suport al poble d’Ucraïna en aquest drama humanitari que estan vivint.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà