Creix el pressupost anual de Vilamarxant fins als quasi nou milions d’euros

vilamarxant

Els nous comptes aposten per la millora dels serveis municipals i la reducció d’impostos

El ple de l’Ajuntament de Vilamarxant ha aprovat el pressupost per a l’any 2022 que tindrà un valor de 8.807.631,60 euros, la qual cosa suposa un augment de 134.984,69 euros respecte a l’any passat.

Els vots a favor dels regidors del Partit Popular i Ciutadans han permés l’aprovació d’estos comptes, que no han sigut recolzats pels representants del PSPV-PSOE i Compromís.

L’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Xavier Jorge, ha explicat que estos nous comptes aposten decididament per la millora dels serveis a la ciutadania, així com el descens d’impostos.

L’aposta per la millora dels serveis municipals en el nucli urbà, així com en l’extraradi i les àrees industrials servirà per a oferir un millor servei a la ciutadania.

Així mateix, el primer edil ha enumerat els diferents impostos que descendiran per a beneficiar a la ciutadania de la localitat del Camp de Túria. La baixada de l’IBI urbà i rústic, així com l’impost sobre els vehicles de tracció mecànica i de la plusvàlua són alguns dels gravàmens que descendeixen de manera important.

Malgrat la baixada d’impostos, el pressupost es compensa gràcies a l’increment del nombre d’habitants de Vilamarxant i amb les aportacions estatals al municipi.

D’altra banda, l’equip de govern ha detallat que està previst traure i renovar contractes que han arribat a la seua fi per a continuar oferint els serveis que necessita el municipi.

D’esta manera, Vilamarxant destinarà importants partides per a fomentar la pràctica i difusió d’esports amb molt d’arrelament en la localitat com la pilota valenciana i el ciclisme.

La comunicació institucional, la retransmissió en streaming dels principals esdeveniments i accions locals, la posada en marxa del museu i de l’oficina de turisme o l’aposta pel cinema són algunes de les accions previstes per a l’any 2022.

Finalment, els nous pressupostos posen l’accent en el foment de la indústria i el teixit comercial amb l’objectiu de generar riquesa entre els veïns de Vilamarxant així com l’impuls de l’emprenedoria i les noves tecnologies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà