‘Coneix Llíria’: quatre rutes turístiques per als escolars

escolares lliria

Turisme Llíria recupera el programa educatiu

El regidor de Turisme, Paco García, ha anunciat que Turisme Llíria ha reactivat el programa de ‘Coneix Llíria’, una activitat turístico educativa dirigida als centres educatius de la capital del Camp de Túria, “amb l’objectiu que l’alumnat de la Ciutat de la Música puga conéixer el ric patrimoni edetà, el valoren, l’estimen i es convertisquen en els seus ambaixadors”.

Per a participar, els centres interessats han de posar-se en contacte prèviament amb la Tourist-Info Llíria i triar entre un dels quatre itineraris que s’ofereixen: Ruta Iberoedetana, Edeta Romana, Lyria Medieval, i Llíria Renaixentista i Barroca.

Turisme Llíria ha iniciat esta setmana el programa per a les classes de primer i segon de Primària del col·legi Francisco Llopis amb la ruta de l’Edeta Romana, on les xiquetes i els xiquets han conegut el funcionament del Temple Oracular i les característiques de les Termes de Mura.

García ha convidat en tots els centres educatius del municipi a participar en esta experiència educativa, “on a més de conéixer la història de la seua ciutat, acostem als nostres joves el valor patrimonial del qual podem dsifrutar diàriament a les nostres places i carrers. Un patrimoni que reuneix més d’una dotzena de Béns d’Interés Cultural i en el qual podem fer un recorregut per les diferents civilitzacions i cultures que han habitat el nostre territori”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà