Llíria posa en marxa un servei de ludoteca a l’Espai Jove

aula lúdica llíria

La iniciativa té com a objectiu facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Llíria iniciarà el pròxim 11 d’abril un nou servei de ludoteca que pretén apostar per la conciliació de la vida familiar i laboral. El projecte “Aula Lúdica” s’emmarca dins del Pla Corresponsables finançat amb fons del Ministeri d’Igualtat. 
 
El servei de ludoteca, que es prestarà a l’Espai Jove, està dirigit a menors de la localitat d’entre 3 i 12 anys, i estarà disponible fins al pròxim mes d’agost. Les seues activitats es desenvoluparan de dilluns a dijous en horari de 17.00h a 19.30 hores.

El regidor d’Infància i Joventut, Vicent Lis, ha destacat que l’Ajuntament de Llíria “té entre les seues prioritats el ple desenvolupament de la infància del municipi a través d’actuacions de suport a les famílies, com la cura i la conciliació familiar, al mateix temps que es contribueix a garantir el principi d’igualtat entre dones i homes”. 

Gràcies al finançament econòmic del Pla Corresponsables de l’Institut de la Dona, es posarà en marxa este servei de ludoteca en horari no lectiu, “amb l’objectiu de prestar cobertura a les necessitats de conciliació de famílies amb menors i facilitar, a més, la creació d’ocupació de qualitat en el sector de les cures”, ha afegit.

Per a participar en el servei “Aula Lúdica” és necessari inscriure’s prèviament a l’Espai Jove a través del telèfon 607037796 o el correu electrònic lliriajove@lliria.es. El termini per a apuntar-se estarà obert fins al pròxim 7 d’abril.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà