Llíria llança la iniciativa “L’alcalde respon”

Lliria

Esta activitat preten resoldre els dubtes que plantegen els ciutats del municipi

L’Ajuntament de Llíria ha posat en marxa un nou canal per a millorar la comunicació amb la ciutadania, “L’alcalde respon”. Amb esta iniciativa, el primer edil, Joanma Miguel, resoldrà mensualment els dubtes que li plantegen els llirians i llirianes a través de xicotetes càpsules de vídeo que es publicaran en les xarxes socials municipals. 

“Crec que una de les tasques d’un alcalde és escoltar els seus veïns i veïnes”, explica Joanma Miguel. “La porta del meu despatx està sempre oberta, però en l’era digital hem d’aprofitar-nos de les eines que ens brinda la tecnologia i les xarxes socials per a facilitar la relació entre la ciutadania i l’administració”.

Així, “l’objectiu és potenciar la comunicació bidireccional i mostrar la transparència institucional, en la qual crec fermament”, assegura Miguel. 

Com funcionarà “L’alcalde respon”? 
Cada mes, l’Ajuntament de Llíria informarà a través de les xarxes socials del període de dies perquè els llirians i llirianes puguen enviar les seues preguntes a través d’un missatge privat al Facebook o Instagram del consistori. 

Una vegada recollides les qüestions, l’alcalde resoldrà els dubtes veïnals amb respostes breus i concises, a través de càpsules de vídeo en les xarxes socials municipals. 

Per a este mes d’abril, la ciutadania pot traslladar ja les seues preguntes fins el pròxim dia 17. 

“Espere que els veïns i veïnes s’animen a participar en esta campanya. Si hi ha participació, l’objectiu és mantindre’l actiu durant tota la legislatura”, ha manifestat Joanma Miguel.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà