Llíria posa en marxa la campanya ‘L’Ajuntament a peu de carrer’

lliria

Representants municipals es reuniran amb el veïnat per a recollir les seues inquietuds sobre la neteja i manteniment dels carrers

‘L’Ajuntament de Llíria a peu de carrer” és la nova iniciativa que ha posat en marxa el Govern municipal per a recollir les opinions de la ciutadania sobre els serveis municipals.

 L’alcalde Joanma Miguel, acompanyat pel regidor d’Obres i Serveis Francesc Fombuena, visitarà cada setmana els diferents barris de la població per a reunir-se amb el veïnat i conéixer de primera mà les queixes o suggeriments que tinguen sobre la neteja viària, la recollida de residus o el manteniment de les vies públiques.

“Es tracta d’un nou exercici de transparència i proximitat amb els nostres veïns i veïnes, per a saber què els preocupa, detectar deficiències i incidències, i intentar resoldre-les al més prompte possible”, ha manifestat Joanma Miguel.

El primer edil ha animat a la ciutadania amb inquietuds a “assistir a estes trobades perquè volem estar a peu de carrer perquè ens traslladen directament els problemes que més el poden afectar sobre estos serveis municipals i així aconseguir mantindre en perfecte estat la nostra ciutat, entre tots”.

El regidor d’Obres i Serveis, Francesc Fombuena, ha explicat també que “volem comprovar amb la nostra ciutadania que les contractes dels serveis municipals es presten correctament. En este sentit, hem iniciat recentment un nou contracte per al servei de neteja viària i igualment licitarem diverses actuacions de reasfaltat dels carrers”.

La primera reunió es realitzarà dilluns que ve, 20 de juny, per a abordar la zona de les persones residents en Censals, Alpelic i Casetes Noves. El punt de trobada serà en l’edifici de Ca Porcar a les nou del matí.            

Els representants municipals es traslladaran cada setmana a altres barris per a continuar mantenint estes visites amb el veïnat de cadascun. Està previst que estes rondes es tornen a repetir de manera periòdica cada sis mesos

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà