Llíria contracta 12 aturats a través de plans d’ocupació

ayuntamiento lliria

Destinarà 296.547 euros al finançament d’estes iniciatives

L’últim grup de veïns contractats a través dels programes d’ocupació que promou Labora, s’ha incorporat hui a l’Ajuntament de Llíria. En concret, han sigut cinc aturades dins de la iniciativa EMERGE 2022, per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal. La duració dels seus contractes serà de 6 mesos.

En les últimes setmanes, el Consistori edetà ha contractat també altres 7 persones, que desenvoluparan el seu treball en diferents departaments municipals, i en el marc dels programes autonòmics EMPUJU, per a menors de 30 anys, i EXPLUS, destinat a majors de 30. En total, es destinaran 296.547 euros per al finançament de totes estes iniciatives d’ocupabilitat subvencionades per Labora. Estos contractes tindran una duració de 12 mesos a jornada completa.

El regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha destacat la importància d’estos plans que “permeten als nostres veïns i veïnes, amb diferents perfils, accedir a un lloc de treball temporal i adquirir una experiència que facilite, en el futur, la seua inserció en el mercat laboral”.

En esta línia de millora de l’ocupabilitat, l’edil també ha recordat que, “en estos moments, s’estan duent a terme els processos de selecció de dos nous tallers d’ocupació ‘Llíria, Accessible II’ i ‘Llíria, Dones Endavant’, este últim dirigit només a dones”.

“Estos dos programes permetran la contractació d’un total de 40 persones, a més del personal docent i administratiu, i que rebran una formació professional remunerada, que a més els obrirà noves oportunitats de treball quan finalitzen esta etapa”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà