El percussionista Sergio Izquierdo, nou director del Conservatori de Llíria

Conservatorio

L’Ajuntament es reuneix amb el nou equip directiu

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, han mantingut un primer contacte amb el nou equip directiu que regirà la gestió educativa i administrativa del Conservatori Professional de Música amb motiu de la seua integració en la Xarxa de la Generalitat Valenciana.

Després que el Consell aprovara el traspàs del servei a la xarxa autonòmica, es va procedir a la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Llíria i la Consellera d’Educació per a fer efectiu el mateix.

La nova direcció estarà formada per dos membres procedents de la Generalitat i altres dos pertanyents al personal municipal.

El nou director del centre serà el percussionista i professor de la xarxa pública autonòmica, Sergio Izquierdo, que estarà acompanyat per la flautista Fina Martínez, que exercirà de cap d’Estudis. Tots dos estaran assistits en l’equip directiu per dos funcionaris municipals, Amparo Esteve, vicedirectora i Cessar García, secretari.

En la reunió s’han abordat els primers passos que s’estan donant en la nova gestió, tant per a acoblar al nou professorat que incorpora la Generalitat, com les distribucions de classes i horaris del personal docent existent i estudiants. Per a això, la nova direcció ha posat a disposició, tant de l’alumnat com de les seues famílies, totes les facilitats per a acomodar-los en les seues classes tant individuals com col·lectives.

 L’alcalde i el regidor d’Ensenyaments Artístics han agraït l’esforç i dedicació que està duent a terme estes setmanes el nou equip directiu i el claustre, així com la seua implicació perquè esta fase de traspàs es faça amb la major celeritat possible i garantint al màxim les classes lectives.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.