Bétera tornarà a ser eixida d’etapa en la Volta Ciclista a la Comunitat 2023

vueltaa

El 30 de novembre tindrà lloc la presentació de l’etapa

Bétera torna a participar en la VCV-Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2023 sent el municipi d’eixida d’una de les etapes de la 74 edició de la cursa.

“Bétera és un municipi ciclista per excel·lència. L’orografia de la zona i la seua situació, als peus de la Serra Calderona, ens fan erigir-nos com una població idònia per a practicar aquest esport que cada vegada compta amb més adeptes” ha afirmat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

El Consistori beterense treballa per a celebrar grans esdeveniments esportius que posen a Bétera en el mapa i la situen com un municipi referent en esport; alhora que servisquen com un nou motor de la recuperació econòmica de la població.

“Participar novament en la és una oportunitat per a donar a conéixer Bétera, per a gaudir d’un dia envoltats de grans figures del ciclisme però sobretot per al nostre comerç, hostaleria i el nostre turisme”, ha assenyalat Verdevío.

El dimecres que ve 30 de novembre a les 11 hores tindrà lloc, en el Saló de Plens del Castell la presentació de l’etapa de Bétera presidida per l’alcaldessa de Bétera i el director de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, Ángel Casero.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà