La Jeju Prime Philharmonic Orchestra de Corea del Sud actuarà a Llíria

orquesta corea lliria

En el teatre de la Unió Musical el 18 de desembre

La Jeju Prime Philharmonic Orchestra de Corea del Sud oferirà un concert a Llíria el pròxim diumenge 18 de desembre a les 19 hores en el teatre de la Unió Musical amb entrada lliure fins a completar aforament.

Segons el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, “la realització d’este esdeveniment s’emmarca dins les col·laboracions i intercanvis que la localitat realitza amb la Xarxa de Ciutats Creatives de la Música de la UNESCO”.

La ciutat coreana de Jeju va ser designada el primer Patrimoni Natural de la Humanitat designat per la UNESCO al 2007, per la presència de diversos espais amb un valor natural excepcional que ha donat lloc a ser declarat Monument Natural, amb una gran Àrea de Protecció Natural de la muntanya Halla, les cavernes de lava de Geomunoreum i el con de cendra volcànica de SeongsanIlchulbong, sent Reserva Natural Mundial de la UNESCO.

També té una dilatada trajectòria musical que s’ha vist plasmada durant els últims anys amb la participació de professionals de Llíria que han dirigit diverses agrupacions locals.

L’illa té una universitat nacional amb un departament reconegut per a la música i la seua pròpia Jeju National University Sypmphony Orchestra. La Prime Philharmonic Orchestra és una orquestra jove i dinàmica de l’illa sud-coreana de Jeju.

La formació fundada el 2014 compta amb músics altament dotats i motivats, que s’han graduat principalment en esta universitat i d’on han eixit diversos intèrprets i mestres.

El director principal i artístic de la Jeju Prime Philharmonic Orchestra és Hur Dae-Sik. Ha estudiat flauta i direcció en la Universitat Nacional de Jeju i en la Universitat Kyung-Hee de Seül, i ha obtingut el seu doctorat en la Universitat de Texas.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà