El Parc Natural del Túria, protagonista de la jornada d’InfoTúria i ÀPunt en Riba-roja

invitación

L’acte se celebrarà a partir de les 9 hores al Castell amb entrada lliure

El periòdic InfoTúria, al costat d’À Punt, i amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i l’Ajuntament de Vilamarxant, celebra demà 14 de desembre al Castell de Riba-roja la jornada ‘Parc Natural del Túria: Ruta a la sostenibilitat’.

La quarta jornada de Cadena de Valor 2022 al Camp de Túria comptarà amb la participació del secretario autonómico de Emergencia Climática y Transición Ecológica, Julio Gómez; Sara Jiménez, de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer; la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge.

També assistiran Antonio Ballester, director del Parque Natural del Túria; Ángel Morales, residente de la Coordinadora en Defensa de los Bosques del Turia; axí com representants de l’empresa Hidraqua i de la Fundación Limne.

La trobada abordarà la situació d’aquest gran espai verd on la naturalesa i les activitats a l’aire lliure són les protagonistes. Les inversions en la zona, inquietuds i iniciatives que aposten per la sostenibilitat.

En aquest sentit, es tractarà la importància dels impactes que afecten parc natural al seu pas per algunes localitats de la comarca, la regeneració de zones afectades i possibles riscos d’incendis.

La jornada servirà també per a conéixer les principals novetats i posar en valor l’aportació del Parc Natural del Túria en l’economia de la comarca.

L’acte se celebrarà a partir de les 9 hores al Castell de Riba-roja, amb entrada lliuire i podrà seguir-se via streaming i xarxes socials (instagram).

La moderació de la jornada serà a càrrec del periodista Pedro Sánchez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà