El PP demana que anul·le la cita prèvia obligatoria en els serveis municipals de Llíria

multiusos

Mazzolari critica que aquest sistema és, a més, deficitari

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha demanat que el Govern local que anul·le l’obligatorietat de la cita prèvia en tots els serveis municipals.

Mazzolari s’ha referit així al sistema de cita prèvia imposada per l’actual Govern per a tots elsciutadans que desitgen realitzar gestions en els serveis municipals. Així, la ciutadania únicament pot ser atesa si sol·licita la seua cita a través de l’app municipal o de manera telefònica.

La dirigent popular ha advertit que “encara que aquest sistema pretén aconseguir una major planificació de treball en l’atenció al ciutadà en les oficines municipals, la realitat és molt diferent i el resultat és un mal servei al ciutadà”.

La candidata popular ha assenyalat que “hi ha ciutadans que no poden o tenen dificultats per a sol·licitar la cita prèvia o que, per situacions imprevistes sobrevingudes, necessiten que se’ls atenga amb urgència, encara més si els horaris disponibles en la cita prèvia són de diverses setmanes”.

“Amb anterioritat a la crisi sanitària de la COVID-19, els serveis d’atenció al ciutadà no requerien que els veïns, de manera obligatòria, sol·licitaren la cita prèvia. Aquesta obligatorietat va vindre donada pels mesos de pandèmia i post-pandèmia, però una vegada de tornada a la normalitat careix de sentit mantindre este sistema que, a més, en estos moments és deficitari”, ha explicat.

Mazzolari ha assegurat que “els populars hem insistit en reiterades ocasions que, una vegada s’ha anul·lat la limitació d’aforaments, les mesures de prevenció s’han relaxat i amb la celebració d’actes massius, és incomprensible que es mantinga la cita prèvia obligatòria”.

La portaveu de l’oposició ha defensat que “la prestació del servei d’atenció a la ciutadania també ha de tornar a la normalitat i això comporta que els serveis municipals de qualsevol àrea atenguen personalment a tots elsveïns, encara que estos no hagen sol·licitat cita prèvia, salvaguardant així els seus drets”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà