Plaça de Pedralba, primer premi de les Falles de Llíria

Avinguda dels Furs s’alça vencedora en les infantils

Repartiment de distincions en les Falles de Llíria 2023. La comissió Plaça de Pedralba ha aconseguit el primer premi en categoria dels monuments grans, obra de l’artista José Bartolomé, mentre que Avinguda dels Furs ha resultat la vencedora en les falles infantils.

La plaça Major ha acollit esta vesprada l’acte d’entrega dels guardons fallers.

Les falleres majors de Llíria, Esperanza Rubio i Andrea Peris, han entregat els banderins a les comissions de la localitat, mentre que l’alcalde Joanma Miguel i l’edil de Festes, Paco Gorrea, han sigut els encarregats de donar lectura de les actes amb els resultats.

En els monuments grans, la resta de premis s’ha repartit de la següent manera: Plaça Major, segon; Avinguda dels Furs, tercer; Colón-Sant Vicent de Paúl, quart; Pla de l’Arc, cinqué; i Alpelic, sisé.

En les falles infantils, l’ordre ha sigut: Pla de l’Arc, segona; Colón-Sant Vicent de Paúl, tercera; Plaça de Pedralba, quarta; Plaça Major, cinquena; i Alpelic, sisena.

premios lliria fallas

La Junta Local Fallera de Llíria ha instaurat enguany uns nous guardons que s’han entregat també en este acte. El Premi d’Ingeni i Gràcia dels monuments grans ha recaigut en Plaça Major, mentre que l’infantil ha sigut per a Avinguda dels Furs.

Igualment, s’ha concedit el premi del millor ninot gran de les Falles 2023 a Plaça Major i l’infantil l’ha aconseguit Pla de l’Arc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà