Llíria reparteix 2.000 bons de 100 euros per a comprar en el comerç local

Les targetes es podran gastar durant el mes d’abril

Durant les últimes setmanes, l’Ajuntament de Llíria ha repartit un total de 2.000 targetes, per un valor de 100 euros, que es podran utilitzar en tots els establiments adherits a la campanya dels bons comerç. El Consistori ha finançat amb 100.000 euros el 50% d’estes targetes, mentre que la resta els aportava el propi client.

L’Ajuntament de la capital del Camp de Túria i la Federació del Comerç de Llíria han promogut la campanya de bons de consum en el comerç local, una iniciativa que comptava també amb el suport tècnic d’Unió Gremial, i que ha resultat tot un èxit d’acollida amb la distribució de totes les targetes que s’han tret.

D’esta manera, la campanya tindrà un impacte directe en el comerç local de 200.000 euros, el que suposa un important suport econòmic per al sector i també per als propis clients, ja que servirà per a incentivar el consum en els establiments comercials de la localitat.

Tots els veïns i veïnes empadronades a Llíria, majors de 18 anys, han pogut sol·licitar els seus bons. El saldo d’esta targeta moneder es podrà gastar de l’1 al 30 d’abril en els comerços inscrits en la campanya que està disponible per a la seua consulta en esta web: https://bonslliria.com/locations/.

Els bons, que funcionen com una targeta bancària, es poden usar en diferents compres i quantitats en qualsevol dels establiments adherits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà