Mazzolari (PP) remodelarà el mercat per a “reactivar el comerç” en Llíria

PP comercio

La candidata s’ha reunit amb la Federació del Comerç de Llíria

La candidata a l’alcaldia de Llíria Reme Mazzolari ha anunciat que quan arribe al Govern local durà a terme una remodelació del mercat municipal per a “reactivar el comerç de proximitat” en la plaça Major.

Mazzolari s’ha pronunciat en estos termes després de la reunió que ha mantingut amb la Federació del Comerç de Llíria. Així, ha destacat que “el mercat municipal necessita de manera urgent modernitzar i adequar els espais per a oferir una nova imatge que atraga a consumidors i nous concessionaris”.

De la mateixa manera, la candidata popular ha explicat que impulsarà un pla d’embelliment de la ciutat que millore la imatge comercial i cree espais d’oci per a la ciutadania. “És clau generar espais agradables que conviden als nostres veïns a passejar pels nostres carrers, a més de presentar una oferta d’oci atractiva”, ha subratllat.

Promoció de productes locals

Mazzolari ha apostat per “generar sinergies entre el comerç local i les àrees de Cultura i Turisme per a promocionar la gastronomia i els productes locals” i ha assegurat que els populars recuperaran iniciatives com la Ruta de la Tapa, a més d’impulsar altres accions de promoció comercial.

La candidata popular ha defensat la col·laboració del Consistori edetà amb el comerç local per a “treballar de manera conjunta en iniciatives que contribuïsquen a rellançar l’activitat econòmica en els barris i a dinamitzar la seua vida social” al mateix temps que ha remarcat que “simplificarà la burocràcia per a agilitzar els tràmits amb l’administració i oferir una millor atenció al ciutadà”.

Seguretat en el comerç

Mazzolari ha destacat que “la seguretat és una prioritat per als populars, per això, portarem accions encaminades a garantir la tranquil·litat de comerciants i veïns”. Així, es durà a terme un pla de millora de la il·luminació en tot el municipi, s’incrementarà la plantilla de la Policia Local i s’instal·laran càmeres de videovigilància als nostres carrers, entre altres iniciatives.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà