Llíria reconeix els èxits del club de karate en el Campionat d’Espanya

karate lliria

Ha oferit una recepció a les karatekes que van obtindre medalla al nacional i a l’autonòmic

La Corporació municipal de Llíria ha oferit una recepció al Club Karate Llíria en reconeixement als excel·lents resultats obtinguts pels seus representants en el Campionat d’Espanya celebrat a Càceres.

Jimena Rodenas es va proclamar subcampiona d’Espanya en la categoria aleví per a menys de 26 quilos i Miguel Cariñena va aconseguir la medalla de bronze en la categoria aleví per a menys de 34 quilos. Els dos s’havien proclamat prèviament campions de la Comunitat Valenciana.

A més, s’ha reconegut a l’aleví Francisco Gil Alepuz, medalla de plata en el torneig autonòmic, i a la karateka de Llíria Alba Peñarrocha, que representant al club de La Pobla de Vallbona es va penjar la plata en la categoria juvenil del campionat de la Comunitat Valenciana.

Al costat de tots ells, també han participat en la recepció tots els integrants del Club Karate Llíria que van competir en l’autonòmic amb magnífiques classificacions.

L’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Joanma Miguel i l’edil d’Esports Paco Gorrea, ha felicitat als joves karatekes per l’esforç realitzat per a aconseguir estos èxits, que han servit per a portar el nom de Llíria per tot el territori nacional i demostren la gran tasca que club local està desenvolupant en el seu planter en els últims anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà