El jugador de bàsquet Josep Pérez demana respecte a presumpció d’innocència després de ser denunciat per agressió sexual

josep perez

L’esportista de Llíria milita al València Basket en la LEB 2

El jugador de Llíria Josep Pérez va demanar aquest dimarts respecte a la presumpció d’innocència després que el Tribunal Superior de Xustiza de Galícia confirmara que li investiga per un presumpte delicte d’agressió sexual.

“Soc conscient del que s’està dient de mi. Demane màxim respecte a la presumpció d’innocència i confie plenament en la justícia”, va assenyalar en un missatge en les seues xarxes socials.

Nascut en la ciutat edetana, Pérez va culminar la seua formació en la pedrera del Barça, club en el primer equip del qual va arribar a debutar i amb el qual va participar en alguna trobada de l’Eurolliga.

Després de començar la temporada a Islàndia, va recalcar en el MoraBanc Andorra i va acabar la campanya a L’Horta Godella, el filial del València Basket en la LEB 2.

El club de la Fonteta va assegurar haver sigut coneixedor “ara” de la denúncia per una “suposada violació mesos arrere”. L’entitat apunta en el seu comunicat que condemna “tot tipus de violència”, que desconeix els fets i es reafirma en la seua confiança en la justícia.

La denúncia va ser formulada el passat 15 de febrer, tres setmanes abans que recalara al València, i els fets haurien succeït el 10 de gener, després d’un partit de l’Andorra a Orense.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà