Mazzolari: “La nostra prioritat és la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat i majors”

La candidata del PP afirma que “quan governem farem realitat el projecte de Vila Ángeles”

La candidata a l’Alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat després de reunir-se amb l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFALL) , que “la nostra prioritat en matèria social és la construcció de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat i majors”.

Mazzolari ha destacat que “quant arribem al Govern municipal treballarem colze a colze amb la Generalitat perquè este recurs siga una realitat més prompte que tard” i ha recordat que el PP “ja va iniciar el projecte perquè esta infraestructura se situara en Villa Ángeles”.

De la mateixa manera, ha recordat que “si el PSOE i Compromís-MOVE hagueren continuat el projecte iniciat pel PP, hui esta infraestructura social ja seria una realitat, però lamentablement, igual que ha ocorregut amb l’actual Palau de Justícia, portem anys de retard pels sobtats canvis d’ubicació i de projectes protagonitzats pels partits d’esquerres”.

Així mateix, la candidata a l’Alcaldia de Llíria ha destacat que “els populars durem a terme iniciatives i programes que ajuden a millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer i els seus cuidadors familiars”.

Finalment, la dirigent popular ha mostrat la seua total disposició a secundar i col·laborar amb AFALL des de l’administració local i ha destacat “l’important treball que realitza l’associació per a ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia i a les seues famílies”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà