El PP de Llíria critica la reducció de la partida d’ocupació per a festes

La modificació pressupostària ascendeix al 40.000 euros

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Rafa Villarejo, ha criticat que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE reduïsca en 40.000 euros la partida destinada al foment de l’ocupació per a destinar-la a la partida de festes, quan “l’ocupació a Llíria ha de ser una prioritat”.

Villarejo s’ha pronunciat en aquests termes en el ple del Consistori edetà, en el qual el Govern del PSOE i Compromís-MOVE ha aprovat inicialment la modificació pressupostària per a transferir 40.000 euros de la partida per a plans d’ocupació a la de festejos populars.

Així, ha indicat que “l’equip de Govern ha incrementat substancialment les despeses de festes en honor a Sant Vicent, molt més del pressupostat, amb un clar interés electoral” i ha criticat la “gestió caòtica” en matèria de festejos, que ha obligat a haver d’incrementar en aquesta modificació pressupostària la partida per a les festes patronals de San Miguel.

En aquest sentit, el dirigent popular ha explicat que “el foment de l’ocupació mai és suficient, per això, reduir aquesta partida demostra que per a l’actual equip de Govern d’esquerres no és una prioritat, fet que contradiu el seu discurs en l’última campanya electoral”.

Villarejo ha destacat que “des del PP donem suport a les festes populars però no a costa del foment de l’ocupació en el municipi, atés que hi ha nombroses partides menys sensibles que podrien ajustar-se, però en cap cas la de l’ocupació” i ha afegit que “és responsabilitat dels governants ajudar a aquells col·lectius més vulnerables i amb majors dificultats per a incorporar-se al mercat laboral”.

Finalment, el dirigent popular ha lamentat que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE ja va per la modificació del pressupost número 41, des que es va aprovar a l’inici de l’any, cosa que significa que els comptes van ser, tal com va denunciar el PP, un tall i pega de les anteriors, sense ajustar les partides a les necessitats reals de la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà