El festival de música electrònica Túria Music torna el 4 de maig a Llíria

Presentación Turia Music

Les entrades es posaran a la venda este mes de novembre

L’Ajuntament de Llíria i la promotora de l’esdeveniment han anunciat hui que la segona edició del Túria Music Festival se celebrarà el 4 de maig de 2024. Així, els amants de la música electrònica i del remember tenen una nova cita a la capital del Camp de Túria el pròxim any.

La presentació de l’esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel, l’edil de Foment Econòmic Paco Gorrea, la de Cultura i Festes Mª José Llopis, i el promotor Guillermo González, que també han aprofitat per a fer un balanç de la primera edició.

Joanma Miguel ha destacat “l’èxit del festival celebrat el passat 29 d’abril, que va aconseguir reunir més de 3.000 persones de 18 municipis diferents, gràcies a esta iniciativa d’una empresa local per a oferir un gran esdeveniment musical i d’oci a la nostra ciutat”.

Gran impacte econòmic

Per part seua, el regidor Paco Gorrea ha posat en valor “el gran impacte econòmic que va tindre a la nostra ciutat la primera edició, ja que va generar un important negoci en el sector de l’hostaleria i de l’estètica, i al voltant de 200 persones van treballar de manera directa o indirecta en este festival. Per això, l’Ajuntament tornarà a col·laborar en esta iniciativa per tots els beneficis que comporta per al municipi”.

El promotor de l’esdeveniment, Guillermo González, ha manifestat que, enguany, l’objectiu “és doblegar l’aforament del Túria Music, el major festival de música electrònica i remember de la comarca del Camp de Túria, i per a això continuarem oferint uns preus molt competitius en el sector i més serveis per a tot el públic assistent”.

A més, ha volgut agrair el suport, per a la seua organització, de l’Ajuntament, empreses i comerços locals, així com de la Federació del Comerç de Llíria que també se sumarà a este projecte en 2024.

“La nostra intenció és anar fent més passos, cada any, en el cartell dels artistes per a aconseguir en el futur que vinga gent de tota Espanya”, ha afegit.

Està previst que les entrades el Túria Music Festival “Beyond the rythm” 2024, es posen a la venda este mes de novembre, igual que s’aniran anunciant els artistes i DJs en la pàgina oficial turiamusicfestival.com, encara que ja s’ha avançat que el programa comptarà amb l’actuació d’un grup mític de música dance dels anys noranta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà