Les Termes Gastrobar elabora el millor esmorzaret llirià

esmorzaret 2023
Galeria 6 Fotos
esmorzaret 2023
les termes

La Federació del Comerç de Llíria premia tambè a la Taula de Llíria i APTC Bar

La Federació del Comerç de Llíria ha entregat aquesta vesprada els premis de la tercera edició de la campanya gastronòmica “l’esmorzaret llirià‘. L’alcalde Joanma Miguel i la vicepresidenta de la Federació, Rosalía Casse, han donat el guardó al guanyador de 2023, Les Termes Gastrobar que ha recollit el seu propietari, Ricardo Martínez.

El seu entrepà elaborat amb figatell casolà, albergínia blanca ecològica, oli d’oliva i salsa de pistatxo ha sigut el millor valorat pel jurat.

A més, enguany, l’organització ha decidit entregar dues distincions més. El restaurant La Taula de Llíria, guanyador de la segonda edició, ha sigut reconegut amb el segon premi i APTC Bar amb el tercer.

En el mateix acte la Federació del Comerç de Llíria ha sortejat regals entre tota la clientela que han visitat els locals participants i han degustat els seus entrepans especials elaborats amb productes tradicionals, artesans, ecològics i adquirits en els comerços d’alimentació del municipi.

Un total de huit establiments hostalers de la localitat han participar en aquesta campanya que es va desenvolupar de l’1 de juliol al 30 de setembre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa que promou la cultura valenciana de l’esmorzar, és potenciar i promocionar el comerç tradicional i el sector hostaler de la localitat.

Al llarg d’aquest període, s’han servit més de 8.500 esmorzars que han generat més de 67.000 euros de despesa en els locals participants en el concurs, a més de l’impacte econòmic indirecte en els establiments comercials d’alimentació que proveïen els productes.

La campanya ‘l’Esmorzaret Llirià 2023’ ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Llíria i de la Unió Gremial, i el patrocini de Provea, Caixa Popular, Choví, el periòdic InfoTúria, Casalla El Faro de Cullera i Bodegas Coviñas.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà