25N: Benaguasil commemora el Dia contra la Violència de Gènere

El director general de Diversitat, Stephane Soriano, ha llegit el manifest institucional

L’Ajuntament de Benaguasil va celebrar dissabte passat l’acte institucional pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona per a mostrar el ferm rebuig del consistori contra aquesta xacra social.

Els actes, celebrats en el centre multifuncional BClub, es van iniciar amb la lectura del manifest contra la violència de gènere que va ser llegit pel director general de Diversitat, Stephane Soriano, qui va estar acompanyat per l’alcalde, Ximo Segarra, la regidor d’Igualtat, Alicia Molina i regidors de la corporació municipal.

La jornada va continuar amb una taula redona sobre la igualtat que va comptar amb la participació de dones del municipi procedents de diferents àmbits: Elena García, militar en la reserva; Isabel Brisa, empleada jubilada de l’ONCE; Monty Peiró, músic i cantant en el duo “The Umbrellas” i Alicia Molina, regidor i infermera. Totes elles van comptar la seua experiència en l’àmbit laboral i van reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, incidint en la importància de poder educar des de la igualtat, la llibertat, la tolerància i el respecte. La sessió va finalitzar amb l’actuació musical del duo “The Umbrellas” que va interpretar cançons compromeses amb una societat lliure de violència de gènere, i un tardeo.

Amb aquests actes l’Ajuntament ha posat de manifest el compromís d’aquesta Administració en la lluita contra la violència masclista. “Des de l’equip de Govern som conscients de la importància de continuar treballant per a combatre aquesta xacra i apostar per una igualtat real en tots els àmbits, ja que estem davant un problema que afecta a tota la ciutadania i cal unir esforços per a posar fi a la discriminació que les dones continuen patint en l’actualitat”, ha assenyalat l’edil Alicia Molina.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà