La Diputació de València portarà l’esperit del Nadal a cada racó de la província

Entre els actes destaca les portes obertes del Palau dels Scala per a visitar el pesebre monumental

La Diputació de València portarà l'”esperit d’unió del Nadal” a cada racó de la província, dins de la campanya “En Nadal tots junts a casa”, i oferirà, fins al 5 de gener, nombroses activitats dirigides sobretot al públic infantil.

Així ho ha anunciat aquest dilluns el president de la corporació provincial, Vicent Mompó, durant la presentació de la programació de Nadal, que inclou l’obertura del Palau dels Scala per a visitar el pesebre monumental, una exposició de joguets valencians, la plaça del Nadal i una programació especial en el teatre Escalante.

“Des del primer dia, vam tindre un clar propòsit: obrir les portes d’aquesta casa sempre que fora possible”, ha assenyalat Mompó, qui ha animat als valencians a “portar amb si els valors d’aquestes festes cada dia, a contribuir al fet que ningú es quede arrere i construir junts una província millor”, informa la Diputació.

Quant a la programació d’activitats, des d’aquest dilluns es pot visitar el Betlem de l’Associación de Belenistas de València i des del dia 15 l’exposició “El descobriment del món. Jocs i Joguets en les col·leccions del ETNO” al Palau Marqués De Scala.

A més, des del dia 23 de desembre la plaça de Manises es convertirà en la “Plaça del Nadal” amb diferents activitats i actuacions; la Diputació comptarà amb estand en Expojove, del 26 de desembre al 4 de gener, i l’oficina del Carter Real estarà oberta del 27 de desembre al 5 de gener al pati dels Scala.

Així mateix, l’aula didàctica del Museu Valencià d’Etnologia obrirà la “Menuda biblioteca de Nadal” i realitzarà el taller “El llogaret de Nadal”, mentre el teatre Escalante oferirà una programació especial.

El cartell de la campanya de Nadal, ha estat realitzat l’estudi valencià Odosdesign, i presenta una representació artística de la façana de l’edifici de la Diputació de València.

En cada finestra, a rèplica exacta, es veu una mostra de les famílies dels municipis valencians compartint l’alegria i la felicitat d’aquestes dates.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà