La Primitiva de Llíria premia a Serrat, Vicent Llimerà, la directora del Iseacv i la Sociedad de Artistas AIE

serrat

L’entrega de les Distincions Pare Antoni 2023 tindrà lloc hui durant el concert de Nadal

El cantant Joan Manuel Serrat, el director del Palau de la Música de València, Vicent Llimerà; la directora del Institut d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (Iseacv), Fani Blanch; i la Sociedad de Artistas AIE de Intérpretes y Ejecutantes; seran reconeguts per la Banda Primitiva de Llíria amb les Distincions Pare Antoni 2023.

La sisena edició d’este guardó – es va crear l’any 2018 per fer un reconeixement a les persones i entitats que han treballat en favor de la música – realitzarà l’acte d’entrega dels guardons – tres a títol individual i un col·lectiu – hui 28 de desembre, a les 20 hores, coincidint amb el concert de Nadal de la Banda Primitiva de Llíria.

“És innegable la contribució dels quatre distingits d’enguany per difondre la música i els seus valors en els seus diferents àmbits: la música popular, la música culta, la formació musical, la investigació i la gestió dels recursos”, explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses.

Vicent Llimerà, Fani Blanch i Luis Cobos, president  de la Sociedad AIE, recolliran les distincions el pròxim dijous. Joan Manuel Serrat no hi podrà assistir al concert per qüestions d’agenda, però ja té tancada una data per visitar la societat edetana al llarg de l’any 2024.

Un concert, tres directors i Sorolla

El concert de Nadal de la Banda Primitiva de Llíria contarà amb dos directors convidats: la valenciana Beatriz Fernández Aucejo i el brasiler Darío Sotelo. Ells dos prendran la batuta de la banda civil més antiga d’Espanya i compartiran escenari amb el director titular del Clarín, Pedro Vicente Alamà.

A més a més, coincidint amb el centenari de la mort del pintor Joaquín Sorolla, la Banda Primitiva interpretarà l’obra Homenaje a Sorolla del compositor valencià Bernardo Adam Ferrero que, en esta ocasió, dirigirà Beatriz Fernández Aucejo. La directora també serà l’encarregada de dirigir el pasdoble Roberto Forés de Ferrer Ferrán.

L’agrupació interpretarà també Fantasia Brasileña de R. Silva, dirigida per Darío Sotelo, i Un americano en París de G. Gershwin, sota la batuta de Pedro Vicente.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà