La Cavalcada dels Reis Mags de Llíria repartirà 600 quilos de caramels i 10.000 monedes de xocolate

Cabalgata reyes lliria

Més de 400 persones participaran en la comitiva real

Més de 400 persones participaran en la tradicional cavalcada dels Reis Mags que se celebrarà este divendres, 5 de gener, a Llíria. La desfilada real amb Melcior, Gaspar i Baltasar eixirà a les 17.30 hores des del carrer Pla de l’Arc.

En el seu recorregut pels principals carrers de la localitat fins a la plaça Major, on Ses Majestats d’Orient seran rebuts per la corporació municipal, es repartiran 600 quilos de caramels i 10.000 de monedes de xocolate.

La comitiva estarà formada per les carrosses dels reis, grups d’animació, ball i música.

La cavalcada, organitzada per la Regidoria de Festes, comptarà amb la participació de la Confraria de la Mare de Déu del Remei i de la Santíssima Trinitat, l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Unió Musical i de la Primitiva, la Penya Arre, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de dansa Al-Hilal, el Grup de Danses “El Tossal”, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els grups de tabal i dolçaina Colla Pastrana i Camp de Túria, la batucada PerkuValencia, el grup d’animació Ardentia Mágica, així com la Junta Local Fallera junt amb les sis comissions de la localitat Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Alpelic, Plaça Major, Pla de l’Arc, i Colón-Sant Vicent de Paúl.

Carrers tallats

Estarà prohibit l’estacionament als carrers afectats pel recorregut, excepte el del Pla de l’Arc, des de tres hores abans de l’inici de l’acte. A més, la plaça Major estarà tallada al trànsit des de les 15.30 hores.

Este és l’itinerari on es produiran els talls de circulació:C/ Pla de l’Arc, C/ Sant Vicent Ferrer, P/ Partidors, C/ Llibertat, P/ General Santes, C/ Sant Francesc, C/ Abriat Cantó, C/ Metge Miquel Pérez, P/ General Santes, C/ Llibertat, P/ Partidors, P/ 9 d’Octubre, P/ Major.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà