Conclou el taller d’ocupació Llíria Accesible

30 persones s’han format en obra, jardineria i soldadura

L’alcalde Joanma Miguel i l’edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, han entregat els diplomes acreditatius per la seua participació a l’alumnat del taller d’ocupació ‘Llíria Accessible II’.

Durant este últim any, un total de 30 persones s’han format en les especialitats d’obra, jardineria i soldadura. Este programa ha comptat amb un pressupost de 754.000 euros finançat per Labora.

El regidor de l’Àrea, Paco Gorrea, ha assenyalat que este taller d’ocupació “ha permés a estes persones que estaven desocupades, accedir a una formació professional remunerada, que els aportarà l’experiència necessària per a trobar noves oportunitats laborals”. A més, amb el seu treball en este període han realitzat diferents actuacions de millora en l’entorn urbà el municipi.

En este nou any 2024, donarà inici el programa ‘Llíria Accessible IV’, que també es distribuirà en tres tallers formatius, amb deu places per a cadascun: obra, jardineria i soldadura.

D’esta manera, “donem continuïtat a estes iniciatives per al foment de l’ocupació a la nostra ciutat. que tornen a estar subvencionades per Labora, en esta ocasió amb 798.721 euros”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà