Llíria subhasta una parcel·la de 31.000 m² en el polígon de Carrases

La parcel·la ix per 3.642.735 euros

La Junta de Govern ha acordat la venda de l’última parcel·la municipal de prop de 32 mil m² situada en el polígon industrial de Carrases, per a facilitar o bé l’expansió de les empreses ja instal·lades o la implantació de noves.

El Consistori de Llíria ha aprovat una importantíssima operació per al desenvolupament industrial del municipi. Es tracta de l’alienació, mitjançant concurs-subhasta, d’una parcel·la de titularitat municipal.

Es tracta d’un bé de prop de trenta dos mil metres quadrats de superfície que l’Ajuntament posseeix en el polígon industrial SI-1 Pla de Carrases, una àrea industrial referent en la Comunitat Valenciana, que compta amb tots els serveis i accessibilitat en matèria de transport i proximitat al port i aeroport de València.

Aquest complex industrial és el més modern i gran dels tres de la localitat, on actualment ja estan assentades importants empreses com Power Electronics, Va muntar, Conforama, AOM, SRG Global o Plastic 7.

Carrases s’ha convertit en una referència internacional en el marc del mapa de centres empresarials i industrials de la Comunitat Valenciana. El seu modern disseny, la seua ubicació al costat de l’Autovia CV-35, els seus nusos d’enllaç i connexió i la seua proximitat als grans centres logístics de la província de València, fan que aquest enclavament es trobe en el punt de mira de moltes empreses que volen expandir els seus negocis o implantar-se en la Comunitat.

Aquest polígon compta amb tots els serveis i subministraments necessaris, amb agilitat en concessió de permisos i facilitats impositives per part del consistori que fan atractiva la implantació de noves empreses. De fet, en l’últim any, ja han comprat sòl i estan en tràmit de llicència de construcció de noves empreses.

Amb aquesta operació el consistori pretén donar eixida a l’última gran parcel·la municipal d’aquest sector industrial per a fomentar l’arribada de noves grans empreses. La venda es realitzarà amb criteris no sols econòmics, sinó valorant-se el caràcter productiu-industrial sobre el purament comercial, de serveis o magatzematge, que l’empresa que la compre, contemple l’I+D com a part important de la seua activitat, que l’impacte de la seua implantació genere la major creació de llocs de treball, així com la indústria que s’instal·le aplique criteris d’eficiència energètica en la seua cadena de producció.

La parcel·la, amb una superfície de 31.903,45 m² ix a alienació per un preu de 3.642.735,92 euros, amb una mitjana de 114,18€ el m². El termini per a presentar ofertes finalitzarà el pròxim dia 8 de febrer de 2024.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà