Llíria subhasta una parcel·la de 31.000 m² en el polígon de Carrasses

Polígon Carrasses

L’Ajuntament espera ingressar 3,3 milions d’euros

L’Ajuntament de Llíria ha tret a subhasta una parcel·la municipal de 31.900 m² en el polígon de Carrasses per la qual pretén obtindre uns ingressos de més de 3,3 milions d’euros, amb un preu d’eixida del metre quadrat de 103,87 euros.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha destacat que, amb la subhasta de la parcel·la en aquest sector, “volem, d’una banda, continuar potenciant l’activitat industrial en el municipi amb l’arribada de noves empreses i generar ocupació”. A més, “els ingressos extraordinaris obtinguts serviran per a poder executar més inversions que redundaran en benefici de tota la ciutadania”.

En el plec de condicions de venda, l’Ajuntament de Llíria prioritza les signatures que siguen de sectors productius per davant de les logístiques perquè generen més mà d’obra, les que siguen sostenibles amb el medi ambient i eficients energèticament, i les que aposten pel R+D+i.

El polígon de Carrasses de Llíria compta una superfície de prop d’1.200.000 m², amb un 45% ja en funcionament i 4.000 persones treballant en el sector. Per la seua ubicació estratègica i connexions, serveis d’última generació i disponibilitat de grans pastilles de terreny, l’àrea s’ha convertit en un agent dinamitzador del sector industrial i logístic en la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, Joanma Miguel ha recordat que en el polígon ja s’han instal·lat empreses com PowerElectronics, AOM, Pintures Va muntar o Conforama, ja que “per les seues característiques ho fan molt atractiu per a l’arribada de factories que, sens dubte, contribuiran al desenvolupament econòmic de Llíria i en un important motor de creació d’ocupació”.

A més, cal destacar que enfront d’altres parcs industrials que només tenen dotacions per a empreses del sector logístic, en aquest cas els serveis de potència elèctrica, aigua i depuració d’aigües residuals, permeten també que s’implanten indústries amb majors consums d’electricitat i aigua. Així, la dotació elèctrica del polígon és de 27 Mw i compta amb una concessió d’aprofitament d’aigua de 524.000 m³/any.

El polígon compta també amb una estació depuradora d’aigües residuals dotada de l’última tecnologia (SBR) que el converteix és un espai molt atractiu per a la implantació d’indústries la reglamentació de les quals precise d’aquesta característica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà