La Policia Local de Llíria identifica als responsables d’un abocador incontrolat

vertedero Lliria

S’ha proposat el procediment de sanció als autors

La Policia Local de Llíria ha identificat a dos persones com a responsables d’un abocador incontrolat al terme municipal, al mateix temps que ha iniciat els preceptius procediments sancionadors. Les autores havien depositat un gran nombre de voluminosos i materials diversos a una parcel·la situada a l’entorn del nucli urbà.

Després de la identificació dels responsables de l’abocador i la realització dels tràmits oportuns, la Policia Local ha proposat la imposició de la pertinent sanció en virtut de les ordenances municipals, a més d’iniciar les tasques per a dur a terme la retirada dels enderrocs i traslladar-los a un gestor de residus.

L’edil de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, ha recordat que a més de “les tasques de vigilància que desenvolupa la Policia Local per a controlar estos punts negres, és també molt important la col·laboració ciutadana per a denunciar estes conductes que embruten el nostre entorn”.

Igualment, “apel·lem al civisme de la ciutadania per a erradicar estos focus de brutícia que lamentablement proliferen a tot el nostre terme. Hem de ser conscients de la importància de depositar estos residus en punts nets i evitar així la mala imatge i les molèsties que generen estes accions, a part del cost econòmic que suposa per a les arques municipals la retirada i gestió d’estes deixalles”.

L’Ajuntament de Llíria disposa d’un servici gratuït de recollida de trastos vells, previ avís en el telèfon 722839974, o també a través de la pàgina web o App municipal. A més, es poden emportar a l’ecoparc que obri de dilluns a dissabte, en horari de 08.00 a 20.00 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà