San Antonio de Benagéber i l’Eliana reclamen solucions en la CV-35

Sol·liciten una reunió urgent amb la directora general d’Infraestructures

L’Ajuntament de l’Eliana i el de San Antonio de Benagéber han mantingut una reunió de treball per a coordinar projectes que afecten tots dos termes municipals. Així, l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; s’ha reunit al costat de la seua homòloga de San Antonio de Benagéber, Eva Tejedor, al costat de responsables polítics i personal tècnic per a abordar diferents projectes en comú.

Així, d’una banda s’ha manifestat la necessitat de solucionar dos accessos a la CV-35 que són realment problemàtics per als veïns i les veïnes de totes dues localitats. La rotonda d’eixida de San Antonio de Benaigéber arreplega a vehicles dels dos municipis i és insuficient per a donar resposta al gran flux de cotxe que utilitzen aqueixa via diàriament.

Paral·lelament, tots dos alcaldes han remarcat la necessitat de solucionar l’eixida número 16 que dona accés tant a algunes urbanitzacions de San Antonio de Benagéber com a l’Eliana. La retenció de vehicles és tal que en hores punta les cues arriben a col·lapsar un dels carrils de la CV-35 el que provoca accidents.

En aquest sentit i per a poder donar una solució a tots dos problemes existents, tots dos ajuntaments han sol·licitat una reunió urgent conjunta amb la Directora General d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez; per a poder abordar aquests assumptes i estudiar vies de millora.

“L’ajuntament de l’Eliana porta treballant en aquests temes molt de temps. És més, en l’últim trimestre de 2023 ens reunim tant amb la Diputació de València com amb la Directora General d’Infraestructures per a poder posar solució. Hem de treballar per a donar una alternativa real que millore els accessos i eixides de l’Eliana i San Antonio de Benagéber”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

La cita ha servit també per a tractar una de les vies de comunicació que limita amb tots dos municipis com és l’Avinguda San Antonio de Benagéber i Avinguda de l’Eliana. Es col·locaran de manera provisional lloms d’asne per a pacificar la zona fins que es puga desenvolupar el projecte que contempla un jardí corregut lineal, amb dos carrils i un carril bici que connectarà totes dues localitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà