Llíria inicia les obres de les pistes annexes al pavelló Pla de l’Arc

obras Pla de l'Arc

Està previst que duren sis mesos

L’Ajuntament de Llíria ha iniciat les obres de millora i coberta de les pistes annexes al Pavelló Pla de l’Arc. La construcció en la infraestructura de 2.784,08 m² dins de la parcel·la, suposarà una inversió d’1.029.160 euros i la duració prevista dels treballs serà de 6 mesos.

El projecte contempla l’ampliació de la zona coberta i la renovació dels equipaments. Així, l’execució dels treballs implica la instal·lació d’un nou recobriment mitjançant una coberta industrialitzada lleugera, que pretén garantir les condicions òptimes per a la pràctica esportiva i protegir les persones usuàries de les inclemències climàtiques.

Inclouen la implantació de tancaments parcials i accessos interns al nou recinte exterior cobert d’ús esportiu, tant des de l’interior de la parcel·la com des de les seues alineacions frontals i laterals afectades. A més, es durà a terme la substitució d’un tram d’escala en el pavelló existent per a garantir la coexistència harmònica de totes dues dotacions.

El regidor d’Esports, Nico Marco, ha destacat que esta obra “és fruit d’un gran treball en equip, dut a terme per l’Àrea durant més d’un any i servirà per a millorar la qualitat de la pràctica esportiva a Llíria”. També s’ha fet eco del “anhel dels clubs per a millorar quantitativa i qualitativament les instal·lacions esportives a la nostra població, compromís pel qual la Regidoria d’Esports treballa dia a dia”.

D’esta manera, “s’ha concebut per a proporcionar més espai al recinte, versàtil i funcional, que contribuïsca a descongestionar l’actual Pavelló del Pla de l’Arc i millorar les condicions per al desenvolupament de l’activitat les diferents entitats esportives usuàries”, ha afegit l’edil.

Abans d’iniciar les obres principals, es duran a terme una sèrie d’accions preparatòries, com la retirada de la coberta existent i altres estructures, així com l’adequació parcial de les instal·lacions existents de sanejament, baixa tensió i fontaneria.

L’actuació inclou la dotació de tot l’equipament necessari per a la pràctica de diversos esports. El projecte preveu també una segona fase de millores que s’executaran en futures inversions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà