L’alcalde de l’Eliana es reuneix amb l’associació de veïns El Valle

S’han traslladat les necessitats d’aquesta zona personal tècnic de l’Ajuntament

L’Associació de Veïns d’El Valle ha mantingut una reunió a l’Ajuntament de l’Eliana per a traslladar els temes que més els preocupen. Així, l’alcalde de la localitat, Salva Torrent, junt amb la tinenta d’alcalde, Marta Andrés, han atés les demandes veïnals que busquen millorar la zona.

Entre altres assumptes, s’ha abordat la necessitat de millorar l’asfaltat d’alguns carrers i el condicionament de voreres. El personal tècnic ha explicat que existeix un pla per a totes dues actuacions i que en aquest 2024 es podrà actuar de manera puntual en l’asfaltat més prioritari i ja serà en 2025 quan es valore el condicionament de voreres.

Cal recordar que existeix una valoració tècnica per part del personal municipal en què s’estima la necessitat de renovar l’asfaltat i les voreres i en funció d’aquesta baremació es programen actuacions per a aquest exercici i els pròxims. “Treballem colze a colze amb les associacions de veïns per a millorar la qualitat de vida dels elianers i elianeres. La nostra intenció és millorar cada dia el nostre entorn i oferir els millors serveis a la ciutadania”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Per a pacificar la zona i aconseguir reduir la velocitat d’alguns vehicles, es col·locaran alguns ressalts més als carrers JJ Domine i Quevedo. L’objectiu és reduir la velocitat de cotxes i motocicletes per a evitar atropellaments i accidents.

Quant als problemes de recollida d’aigües pluvials, s’ha informat que El Valle està inclòs en el programa de sanejament i pluvials de 2024. Aquest pla començarà a executar-se en un mes aproximadament i es desenvoluparà en les diferents zones del municipi.

A més, el consistori ja disposa d’un pressupost per a poder instal·lar un joc de petanca al parc Daniel Ramón, per a atraure major diversitat de veïns i veïnes. També s’ha comunicat que en aquest mateix espai s’han millorat i reparat les instal·lacions i davant la preocupació veïnal pels botellons que se celebren al parc els divendres i els dissabtes, la policia local de l’Eliana reforçarà la seua presència aquests dies per a dissuadir-los de la zona i que no provoquen desperfectes.

L’alcalde ha destacat que la parada d’autobús del carrer Alcarava comptarà amb nova marquesina igual que en la resta del municipi. Unes estructures que comptaran amb pantalla digital amb informació dels temps de pas dels autobusos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà