Llíria llança 3.000 bons comerç per a comprar en comerços i hostaleria

cartel bonos comercio

Suposaran una inversió directa de 260.000 euros

La regidora de Comerç de Llíria, Maria José Llopis, ha anunciat que la campanya de bons en el comerç local “comptarà enguany amb una partida de 130.000 euros, ja que s’ha augmentat per a destinar específicament 30.000 euros al sector de l’hostaleria”.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i Unió Gremial, promou, per segon any consecutiu, “esta iniciativa que pretén fomentar el consum en l’economia local i suposarà una despesa directa de 260.000 euros en els establiments participants”, ha assenyalat Llopis.

El sistema serà el mateix que el de la passada edició. El Consistori sufragarà amb 50 euros els bons comerç i amb 30 euros els d’hostaleria, mentres que el client aporta el 50% restant.

En total, es repartiran, entre la població que desitge adquirir-los, 2.000 targetes per al primer i 1.000 per al segon.

Poden sol·licitar-les qualsevol persona empadronada a Llíria major de 18 anys i amb un màxim d’una,en cada modalitat, per usuària.

Tota la informació està disponible en la pàgina web bonslliria.com, tant per al client com per als comerços. Els establiments interessats a participar en la campanya poden adherir-se a través del formulari que està disponible en este portal.

La ciutadania podrà demanar, telemàticament a través de la web, cita per a arreplegar el seu bo, que es repartirà entre el 15 i el 31 de març. A més, per a eliminar la bretxa digital de les persones majors de 65 anys, s’ha habilitat un servici telefònic de sol·licitud de cita prèvia, exclusiu per a este col·lectiu, a través del número 623533088, els dies 11, 12 i 13 de març.

La despesa dels bons en els comerços i locals d’hostaleria adherits haurà de realitzar-se durant tot el mes d’abril.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà