Evacuada una residència de Benaguasil per un incendi en un transformador

incendio residencia benaguasil

Els bombers han extingit el foc poc desprès d’iniciar-se

Els residents i treballadors d’una residència de majors de Benaguasil a l’avinguda de Montiel han sigut evacuats del centre aquest dijous a causa de l’incendi d’un transformador que els bombers han extingit poc després d’iniciar-se.

L’incendi ha generat gran quantitat de fum i a l’arribada dels bombers, la residència ja havia sigut desallotjada, en total 48 residents i 20 treballadors que es trobaven en el seu interior. Un dels residents ha sigut atés per inhalació de fum i traslladat al centre de salut, segons informa Emergències de la Generalitat.

Els bombers han procedit a l’extinció de l’incendi, que ha sigut molt ràpida, segons informa el Consorci de Bombers de València, i que s’ha produït en la planta primera per la fallada d’un transformador de llum.

Els bombers s’han mobilitzat a les 10.11 hores avisats per l’incendi en un transformador i a les 10.26 l’han donat per extingit, si bé romanen en la residència ventilant les estades.

Han actuat quatre dotacions de bombers, un sergent i un oficial, que han acudit al servei de l’incendi del centre residencial i de dia situat al carrer Montiel de Benaguasil, de tres plantes, on també s’ha mobilitzat una ambulància de Suport Vital Bàsic.

Una vegada extingit l’incendi, Iberdrola s’ha ocupat de l’avaria, segons indica Emergències.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà