L’ensemble ‘Llíria City of Music’ actuarà en la presentació del Festival ‘eMe’

Dirigida per José Miguel Rodilla donarà a conéixer el programa de la seua gira internacional

La ciutat de Llíria realitzarà una nova gira internacional a través dels intèrprets del’ensemble de corda i vent ‘Llíria City of Music 2024’, sota la batuta del director de la localitat, José Miguel Rodilla.

El regidor de Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, ha anunciat que este diumenge, 21 abril, a les 19.30 hores, esta formació oferirà un concert extraordinari a l’església de la Sang, “on a més de fer la presentació del Festival de Patrimoni Històric i Música Antiga de Llíria “eMe” 2024, que se celebrarà del 26 al 28 d’abril, també podrem conéixer la nova proposta musical que portarà a la seua gira terres franceses i coreanes”.

García ha apuntat que l’agrupació edetana “està formada per intèrprets de les dos societats musicals i serà novament dirigida pel mestre Rodilla. Estaran del 12 al 14 de juliol en la zona de Marsella, mentres que en la segona quinzena d’agost es traslladaran a terres asiàtiques, concretament a Corea de Sud, on recorreran diverses ciutats per a oferir diversos concerts”.

Este projecte musical s’emmarca dins dels objectius d’internacionalització arreplegats en el Pla Estratègic de Ciutat Creativa UNESCO 2024-2027, on una de les propostes és la col·laboració i intercanvis musicals amb altres països per a donar a conéixer la nostra localitat a través dels músics de Llíria.

Un any més, “la qualitat artística dels nostres intèrprets i directors viatjarà a través de la xarxa de Ciutats Creatives o Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, obrint nous canals de participació i col·laboració dins de l’esfera musical”, ha afegit l’edil.

El programa triat per als diferents concerts que desenvoluparà l’ensemble “Llíria City of Music 2024”, en esta gira internacional, comptarà amb obres de grans compositors coneguts, tant espanyols com internacionals.

En l’actuació que realitzaran el pròxim 21 d’abril, interpretaran composicions de Chueca, Falla, Ravel, Bizet, així com obres de Cohen, Lennon i Serrat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà