Onze detinguts per narcotràfic i blanqueig a La Pobla i Benaguasil

marihuana

Es van aprehendre 400 plantes de marihuana i 10.400 euros

La Guàrdia Civil de València ha detingut a onze persones per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals en les localitats de La Pobla de Vallbona i Benaguasil.

La investigació va començar quan els agents van esbrinar que hi havia diversos punts de venda de substàncies estupefaents en les citades localitats de Camp de Túria.

Es van identificar diversos habitatges i es van practicar cinc registres, quatre d’ells en la Pobla de Vallbona i un a Benaguasil.

A més, es van aprehendre més de 400 plantes de marihuana, 10.400 euros en bitllets fraccionats, 54 grams de marihuana, 24 grams d’haixix, 567 grams de cocaïna, una pistola d’aire comprimit, tres vehicles i divers material informàtic.

Finalment es va procedir a la detenció d’onze persones, huit homes i tres dones, d’edats compreses entre els 22 i 42 anys, i de nacionalitats colombiana i espanyola per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

En l’operatiu ha participat agents de la Companyia de Llíria, el Grup de Reserva i Seguretat número 3 i USECIC de València.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà