Exposició de dones sindicalistes a l’Eliana

Aquesta setmana l’exposició itinerant de dones sindicalistes d’UGT a la Comarca ha arribat a L´Eliana, aquesta mostra intenta conscienciar de la importància de la lluita sindical i del paper que en ella han tingut les dones al llarg de la història, un paper fonamental que ha sigut invisibilitzat.

Des d’UGT a la Comarca s’insisteix en la importància de ser feminista els 365 dies de l’any i lluitar per una igualtat real i efectiva tots els dies de l’any, insistint que reduir el feminisme a un acte el 8 de març és un error, així mateix aquest sindicat tracta de donar visibilitat a totes eixes dones sindicalistes d’UGT que han lluitat i lluiten pels drets de la classe treballadora.

L’exposició d’UGT es va inaugurar ahir dilluns 1 de juliol a les *19h en el centre Sociocultural del municipi, i serà allí exposada oberta al públic tota aquesta setmana en horari de matins, en la citada inauguració va participar Marta Andrés Peiró *Concejala de Polítiques d’Igualtat en representació de l’ajuntament de L´*Eliana i Pilar *Tarragón Maicas *Secretaria General d’UGT a la comarca, va ser una inauguració a la qual va assistir molta gent del municipi i de municipis confrontants, ressaltar la presència de José María Ángel, exalcalde del municipi.

Per part d’UGT van acudir delegades i delegats d’eixe i altres municipis interessats per l’exposició, després de veure-la i escoltar l’explicació que Pilar Tarrgón fa de cada panell, alguna d’elles van sol·licitar portar-la als seus pobles. Ja son 23 pobles confirmats per a enguany.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà