‘L’Any dels Dotze Treballs d’Hèrcules’ centra la promoció en Fitur

Turisme Llíria mostrarà els atractius de la capital de Camp de Túria a la fira de Madrid

La celebració del centenari del descobriment del mosaic romà dels ‘Dotze Treballs d’Hèrcules’ serà el gran protagonista de l’activitat promocional de Llíria en Fitur. L’Ajuntament de Llíria ha declarat 2017 ‘Any dels Dotze Treballs d’Hèrcules’, en l’aniversari de la troballa el 1917 de la peça a Ca Porcar i que actualment es troba exposada en el Museo Arqueológico Nacional de Madrid.

L’activitat cultural i turística girarà entorn d’esta efemèride. Per això, es presentarà esta iniciativa el divendres, 20 de gener, a l’espai de la Comunitat Valenciana en la Fira Internacional de Turisme.

Paral·lelament a este programa, Turisme Llíria promocionarà un altre projecte que s’impulsarà el 2017, ‘Meravelles de Llíria’, una iniciativa que pretén triar per participació popular els elements del patrimoni històric més significatius, entre jaciments arqueològics, monuments arquitectònics, museus i manifestacions culturals.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, participarà junt amb els primers edils de Sagunt, Tavernes de la Valldigna i Gandia en una roda de premsa organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de València, com referents de la posada en valor dels recursos patrimonials per a la seua explotació turística.
    
Dins de les activitats que promou la regidoria de Turisme en Fitur 2017, l’escenari de la Comunitat Valenciana acollirà un concert de música clàssica a càrrec d’una formació de músics professionals de Llíria residents a Madrid. L’actuació serà el dissabte 21 a les 13.00 hores.

A més, Turisme Llíria promocionarà en els cinc dies del certamen, del 18 al 22 gener i en l’estand del Patronat Provincial “València Turisme” al pavelló 7 del recinte firal, les diferents rutes, productes i esdeveniments turístics que el visitant pot trobar a la ciutat edetana.

De la mateixa manera, en el catàleg d’ofertes turístiques 2017 de la Comunitat Valenciana de Fitur, s’inclou un paquet d’estada i visites a València i Llíria que comercialitza l’empresa local Ara Turístic.

També, l’Agència Valenciana del Turisme presentarà el ‘Calendari d’Experiències Eqüestres de la Comunitat Valenciana’, en el que figura el raid que organitza a la primavera Caballos Navarro al llarg de la ruta IE-005 Llíria-Muntanyes de la Concòrdia. L’acte es realitzarà el 18 de gener a les 12.00 hores a la sala de premsa B de l’espai de la Comunitat Valenciana.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà