David Aparicio i Carolina Fauli, guanyadors del Gran Fons de Llíria

Club Atletisme Edeta.

Més de 300 aficionats al running participen en la prova

Llíria va tornar a demostrar ahir la seua passió per l’esport, amb la celebració del XVI Gran Fons Ciutat de Llíria, que va congregar a més de 300 aficionats al running en totes les seues proves, i en una carrera organitzada per l’Ajuntament de Llíria i el Club Atletisme Edeta, i que s’integra en el Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2019.

David Aparicio del Gaes Running Team es va convertir en el guanyador absolut del Premi Juan Alcocer-Roglá amb 00:50:48, després de recórrer els 15 quilòmetres. En la categoria femenina, la victòria va ser per a Carolina Fauli del C.A. Vilamarxant, amb un temps de 01:05:11.

Primers clasificats del Gran Fons Ciutat de Llíria.

Per segon any consecutiu, el Gran Fons va comptar amb una modalitat de 8K. Gerard Bailach del C.E.A Bétera va ser el guanyador de la categoria masculina amb un crono de 00:28:06, mentre que en la classificació femenina es va imposar Raquel Gómez amb un temps de 00:37:54. 

  El Pavelló Pla de l’Arc va ser l’escenari de l’eixida i l’arribada de les proves absolutes del Gran Fons Ciutat de Llíria 2019, així com de les competicions prèvies de les categories infantils que, un any més, s’han organitzat per a promoure la pràctica esportiva des de les bases. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà