El Llíria i el Llevant homenatgen l’esportista paralímpic Vicente Aguilar

Homenaje Vicente Aguilar 4

L’Ajuntament ha aprovat concedir-li la Medalla de la Ciutat

L’Ajuntament de Llíria, el club esportiu Llíria LlevantUD i l’Associació d’Exfutbolistes del Llevant UD van realitzar, en el matíd’ahir, un homenatge a l’esportista paralímpic Vicente Aguilar. El reconeixement al futbolista edetà es va celebrar en El Canó, on posteriorment es va disputar també un torneig triangular entre el LlíriaUD i els equips veterans del mateix Llíria UD i del Llevant UD.

 L’acte va comptaramb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i del regidor d’Esports, Paco Gorrea, que van ferl’anunci de la decisió adoptada, per part de totselsgrupspolítics de la corporació municipal, de proposar a Vicente Aguilar per a la concessió de la Medalla de la Ciutat en la convocatòria de distincionsconsistorials del pròximany.

Vicente Aguilar posseeix una extensa i llorejada trajectòria, on destaca, especialment, la medalla de bronze obtinguda amb la selecció espanyola de futbol en els Jocs Paralímpics d’Atenes 2004.

A més, l’esportista detàc ompta amb dues medalles de plata en els campionats del Món de Rio de Janeiro (2002) i Anglaterra (2010), així com sis campionats d’Europa (1997, 2001, 2003, 2007, 2013 i 2019).

El primer edil, Joanma Miguel, ha afirmat que “l’exemple de Vicente Aguilar és la fermarepresentació de valors que totes les persones hem de tindre sempre presents, com la perseverança, l’esforç i la voluntat per eixir cap avant”.

Per partseua, Paco Gorrea haexplicat que “malgrat residir a Madrid, Vicente Aguilar sempre ha presumitamborgull del seu origen edetà, i és per això que hui no solamentdistingim la seua excelsa carrera esportiva, sinó el seucompromísamb el nostremunicipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà