El Canó acull el Torneig Internacional de Ground Golf

Més de 90 persones participaran en este trofeu

Més de 90 persones es donaran cita al poliesportiu El Canó per a participar en el II Torneig Internacional de Ground Golf “Ciutat de Llíria”, organitzat per la Regidoria d’Esport i l’Associació Pentagrama. El trofeu al millor de dos rondes se celebrarà este diumenge, 19 de novembre, a partir de les 9.30 hores.

L’edil d’Esport, Nico Marco, ha explicat que “es tracta d’un esport 100% inclusiu, amb les mateixes regles per a tots els jugadors, enfocat principalment a la gent gran o a persones amb algun tipus discapacitat, amb el que es premia la seua capacitat de superació”.

Un clar exemple és que els components de l’Associació Pentagrama de Llíria, que atén persones amb problemes de salut mental, porten 3 anys practicant setmanalment este esport i ja han participat ja altres campionats, com a Saragossa.

En el primer torneig celebrat a la localitat edetana l’any passat, un representant de Llíria va quedar en un meritori huité lloc, a només 4 punts del guanyador procedent del municipi madrileny de Tres Cantos.

En esta segona edició, acudiran jugadors de Madrid, Móstoles, Valdemorillo, Boadilla del Monte, Villalba, Tres Cantos, Zaragoza i també de Polònia.

Per això, “les persones usuàries de Pentagrama tenen de nou un gran repte davant ells i podran disfrutar de dos jornades convivència a través de l’esport i el turisme, ja que, a més, el dissabte els assistents realitzaran una visita turística per la ciutat”, ha manifestat Nico Marco.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà